De wind in de zeilen

Laat ons u verder helpen met uw archeologiebeleid

Bel 071-5126 216 voor een vrijblijvend advies of kies voor:

Het is lang stil geweest op de website van 1Arch / Hazenberg Archeologie. Maar daaraan is nu een einde gekomen. Het is dan ook het begin van een bijzondere periode van het bedrijf. In maart 2016 opent het bedrijf twee grote exposities langs de limes: het bezoekerscentrum Nigrum Pullum op het landgoed de Hooge Burch in Zwammerdam en de tentoonstelling Romeins Kust in het Rijksmuseum van Oudheden.

En naast vele andere projecten werkt Tom Hazenberg mee aan het samenstellen van de Nedergermaanse versie van het Interpretation Framework, zoals dat is opgesteld langs de Muur van Hadrianus. Dit raamwerk geeft structuur en samenhang in de publiekspresentaties op de verschillende locaties langs de limes. Of het nu gaat om een groot museum of een bezoekerscentrum of een event, de kwaliteit en het begrip door het publiek zal door deze samenhang worden verbeterd.

Om de ins en outs van het Interpretation Framework te leren kennen bezoekt het projectteam de Muur van Hadrianus. Het team bestaat aan Nederlandse kant uit architect Catherine Visser, procesmanager Freek Haselaar en archeoloog Annelies Koster. In Engeland ontmoeten zij Nigel Mills, de ontwerper van het Interpretation Framework van de Hadrian’s Wall.

Kortom, 1Arch/Hazenberg Archeologie heeft weer de wind in de zeilen.

Volg ons op twitter en blijf op de hoogte van onze activiteiten