Tom Hazenberg treedt op tijdens Locatietheater Grens in Matilo

Laat ons u verder helpen met uw archeologiebeleid

Bel 071-5126 216 voor een vrijblijvend advies of kies voor:

Tom Hazenberg levert tijdens twee avonden een bijdrage aan de muzikale voorstelling Grens, in Park Matilo in Leiden.  In de wijk loopt de Limes, de noordelijke Romeinse grens van dit eens zo grote rijk. Tijdens het diner na afloop van de voorstelling geeft Tom zijn kijk op deze grens, en legt hij een link naar de Romeinse scheepvaart. Natuurlijk komt daar ook de huidige restauratie van zes Romeinse schepen in Museumpark Archeon aan de orde.

De locatievoorstelling wordt gespeeld door Nieuw Utrechts Toneel en stadsgezelschap PStheater, van 11 t/m 15 september.  ‘Grens’ gaat over de vraag wie ‘wij’ zijn. Waar houdt wij’ op en begint de ander. Bouwen we muren of bruggen? Én waarom?
Tom spreekt op woensdag 11 en zaterdag 14 september. De overige dagen zullen andere archeologen van de universiteit Leiden een bijdrage leveren.
Zie voor meer informatie.

In Park Matilo is ook weer de legertent van het het project Romeins Vicus aan de Rijn neergestreken. Moor meer info zie www.ParkMatilo.nl. Ook is er de boekenstand van Hazenberg Archeologie, dé boekhandel aan de Limes.

Volg ons op twitter en blijf op de hoogte van onze activiteiten